(VIDEO) Tiktoker-ii care goneau în ianuarie în parcul Valea Trandafirilor s-au filmat acum cu pasageri în portbagaj

29 Martie 2021, 11:34
Redacţia PiataAuto.md
Vă amintiţi de imaginile video filmate în luna ianuarie, în care două BMW-uri se luau la întrecere pe aleile din parcul Valea Trandafirilor din Chişinău, la o oră nocturnă? Atunci probabil vă amintiţi că la două zile distanţă poliţia anunţase că i-a identificat şi le-a aplicat câte o amendă, doar că nu acea pedeapsă dură, pentru curse ilegale, ci pentru „comportament agresiv”. Poliţia a publicat atunci şi imaginile cu maşinile lor, dintre care se putea distinge cel mai bine un BMW Seria 7 cu numere de înmatriculare XAM 1.
Foto: imaginea cu unul din BMW-uri, publicată de poliţie în ianuarie

Ei bine, acum în mediul online a apărut un nou video, în care două BMW-uri merg foarte aproape unul de celălalt, iar unul din pasageri stă în portbagaj, cu picioarele suspendate afară. Totul de dragul like-urilor, bineînţeles. Partea curioasă e că în imagini avem acelaşi BMW Seria 7 gri, cu aceleaşi numere de înmatriculare XAM 1, fapt care ne face să credem că e vorba de aceiaşi protagonişti care goneau acum două luni în parcul Valea Trandafirilor.
Despre pericolul unei asemenea manevre, probabil e de prisos să mai vorbim. Orice situaţie care ar fi necesitat o frânare bruscă din partea primului vehicul, ar putea fi generat un accident, care l-ar fi traumat grav pe ocupantul portbagajului, posibil lăsându-l fără picioare.

A fost prea blândă pedeapsa poliţiei prima dată, încât i-a încurajat să recidiveze cu noi trucuri periculoase, expuse în mediul online? Ce părere ai?
0
7,943
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!