(VIDEO) Traversare de intersecţie cu multiple încălcări, cu Toyota Land Cruiser, în Chişinău

24 Martie 2021, 10:28
Redacţia PiataAuto.md
Bulevardul Dacia din Chişinău e unul cu multe benzi de circulaţie, dar la fiecare intersecţie majoră a lui de obicei se formează un rând ceva mai mare pentru virările la stânga. Asta-i determină pe unii şoferi să se considere îndreptăţiţi să vireze stânga de pe alte benzi decât cea extremă stânga, creându-se situaţii periculoase astfel.
O asemenea situaţie, agravată şi de faptul că traversarea propriu-zisă a fost efectuată la culoarea roşie a semaforului, a fost surprinsă ieri la intersecţia cu străzile Hristo Botev şi Trandafirilor. O Toyota Land Cruiser Prado a intrat în intersecţie la roşu şi virat la stânga de pe cea de-a doua bandă. Odată ajunsă în intersecţie într-o poziţie improprie, Toyota s-a pomenit faţă în faţă cu un automobil care circula regulamentar dinspre strada Trandafirilor spre Hristo Botev, creând o situaţie de accident. Offroader-ul a fost nevoit să dea înapoi, pentru a ieşi ulterior din intersecţie.
Toată situaţia asta a însemnat un şir lung de încălcări, într-atât de lung, încât am putea face un concurs pentru a le identifica pe toate. Dincolo de toate, însă, o asemenea manevră înseamnă şi lipsă totală de respect pentru alţi participanţi la trafic, dar şi pericol de provocare a unui accident rutier.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Vadim Dolinski
0
2,169
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!