(VIDEO) Tupeu penal în Chişinău: un şofer a lovit o doamnă pe trecerea de pietoni şi nici măcar nu a oprit

6 Martie 2021, 14:49
Redacţia PiataAuto.md
Tupeul unor şoferi din Chişinău ajunge uneori să treacă dintr-o lipsă de respect în situaţii în care se pune cu adevărat în pericol viaţa altor oameni. Astăzi şoferul unui Renault Megane a fost surprins într-o asemenea situaţie incredibilă.
Pe o stradă din Chişinău, o doamnă traversa drumul la trecerea de pietoni. Acesta se deplasa direct spre ea cu viteză constantă, fără cea mai mică intenţie de a opri, după cum se poate vedea şi după lipsa luminilor de stop de pe maşină. Renault-ul a ajuns să lovească doamna în zona picioarelor, din fericire a sta reuşind să se ferească niţel, astfel încât doar o floare pe care o transporta s-a deteriorat. Abia în momentul impactului, şoferul din Renault a apăsat pedala de frână — fapt care ne duce cu gândul că acesta era, cel mai probabil, cu ochii fixaţi în vreun telefon mobil, listând reţele sociale.

Dar frâna a fost scurtă, întrucât chiar şi după ce a lovit femeia, şoferul n-a binevoit să oprească şi să se asigure că aceasta nu e grav rănită. A ales să dea bir cu fugiţii, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Vedeţi întregul moment surprins mai jos.
0
1,332
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!