Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un designer a modificat actualul BMW Seria 7 în stilul legendarei Seria 7 E38, iar rezultatul e curios

22 Martie 2021 - 12:32
Ilie Toma
Un designer de origine suedeză, autor al unui canal de YouTube, despre care noi am mai scris în repetate, rânduri, şi care publică idei de perfecţionare a maşinilor moderne sau clasice, a aplicat acum un tratament amplu de corectare a designului controversat al actualului BMW Seria 7, realizându-l în stilul legendarei Serii 7 E38.
Întâi de toate, autorul a comentat designul original al Seriei 7 E38, pe care a menţionat că-l consideră extraordinar, genial chiar, până şi în raport cu actuala generaţie a lui BMW Seria 7. Apoi a reamintit de ce e atât de controversat designul actualului BMW Seria 7, mai ales după facelift-ul care i-a adus grila frontală imensă.
Foto: designul actual al lui BMW Seria 7

Aşa că acesta a încercat să transpună toate elementele simple şi geniale de pe legendara Serie 7 E38 pe actualul model, astfel încât să facă din actualul model o navă amiral demnă de zilele noastre, dar în acelaşi timp cu inspiraţii clare de la legenda din anii 90!
S-a modificat un pic profilul şi silueta, s-au modificat substanţial grila şi farurile, s-a scos tot cromul în exces de pe generaţia actuală, iar rezultatul final chiar arată curios! Noi zicem că inspiraţia legendei se simte pe versiunea modificată de designerul suedez şi că totul pare dozat foarte potrivit.

Tu ce părere ai de rezultat — ţi se pare inspirat?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter