(VIDEO) Un şofer din Chile şi-a luat zborul cu maşina la propriu! A ajuns pe acoperişul unui colegiu

16 Martie 2021, 14:40
Denis Godorozea
Un accident spectaculos s-a produs acum câteva zile în oraşul Vina del Mar din Chile — un şofer a pierdut controlul volanului şi a zburat zeci de metri cu automobilul, iar într-un final a ajus pe acoperişul unui colegiu. Din fericire, accidentul nu a provocat victime omeneşti. La bordul maşinii pe lângă şofer în momentul accidentului se afla şi un pasager, dar ambii au scăpat aproape nevătămaţi.
Întreg "drumul" parcurs de automobil până la destinaţia finală de pe acoperişul colegiului a fost urmărită post factum cu o dronă. Maşina a doborât un gard din preajma unui viraj periculos care, probabil, i-a servit şi drept trambulină, şi a zburat în aer. Distanţa de 38 metri până la clădirea instituţiei de învăţământ sugerează că aceasta a avut o viteză deosebit de mare.

Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte ale accidentului, deşi am putea intui că viteza cu care se deplasa maşina era mult peste limita admisă în zonă. Şoferul, la rândul său, susţine că în preajma virajului periculos i-a cedat frâna. Presa locală menţionează că acesta nu este primul accident de acest fel produs în zonă, însă hatch-ul este primul care a reuşit să ajungă tocmai pe acoperişul colegiului.
0
913
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!