(VIDEO) Un şofer polonez fugar de poliţie a avut cea mai neinspirată trecere de cale ferată

31 Martie 2021, 17:08
Redacţia PiataAuto.md
Acest şofer polonez a fost la un pas de a sfârşit tragic în fuga sa de poliţie, atunci când a traversat în viteză o trecere de cale ferată din Wola Radziszowska, Polonia.
Totul s-a produs la sfârşitul lunii ianuarie, dar căile ferate poloneze au publicat abia acum câteva zile filmuleţul întâmplării. Această Mazda 323 a refuzat să oprească la somaţia poliţiei, apoi a luat-o la goană, încercând să scape de urmărire. Echipajul de poliţie urmărea automobilul fugar, aşa că atunci când a ajuns în dreptul trecerii de cale ferată, unde aştepta deja un şir de automobile, iar bariera era închisă în aşteptarea trenului, şoferul din Mazda a avut de făcut o alegere dificilă, şi, din câte s-a văzut, neinspirată.
Poate s-o fi uitat la prea multe filme de acţiune, dar şoferul din Mazda a decis să spulbere din viteză bariera dinaintea şinelor, trecând astfel peste calea ferată. Doar că prima barieră i-a intrat direct prin parbriz, la câţiva centimetri de corpul său, bariera rupându-se totodată. Mazda a continuat să se deplaseze cu tot cu bucata de barieră intrată în habitaclu. Când poliţia a ajuns în faţa barierei, aceasta a aşteptat trecerea trenului, or, acesta era extrem de aproape. Iar la câteva secunde, din cauza incidentului, mecanicul locomotivei a şi oprit trenul.

Deşi şoferul a reuşit să evadeze de urmărire ca urmare a faptei sale, el a fost identificat şi reţinut la scurt timp de poliţie, fiind arestat şi acuzat de ignorarea somaţiei poliţiei, condus periculos şi daune materiale provocate companiei de căi ferate din Polonia.
0
2,093
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!