Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Versiunea de serie Honda Civic de nouă generaţie a fost surprinsă necamuflată în timpul livrării

26 Martie 2021 - 10:23
Denis Godorozea
Designul noii, cele de-a 11-a generaţie Honda Civic nu mai este o mare enigmă după ce japonezii au prezentat câteva imagini oficiale cu noul sedan. Însă atunci oficialii Honda au precizat, că în imagini apare un prototip, semn că varianta de serie ar putea fi niţel diferită. Ei bine, acum Civic în versiunea de serie a ajuns din nou prada cameramanilor şi apare în mediul online pe cale neoficială.
Nu este clar, însă, ce versiune avem aici în faţa noastră. Or elementele reflectorizante de culoare portocalie din corpurile farurilor sugerează că aceasta ar fi o versiune nord-americană, acolo unde aceste elemente în faruri sunt obligatorii. Totodată, remorca ce a transportat aceste Civic-uri noi are o plăcuţă de înmatriculare asemănătoare cu cele din China.
Până astăzi nu se cunoaşte nici cum va arăta habitaclul noului Civic, deşi anterior în mediul online au fost distribuit schiţe cu planşa de bord a maşinii, ce va căpăta un stil minimalist şi "mai premium", precum şi în cazul SUV-ului HR-V de nouă generaţie. Nu au fost dezvăluite deocamdată nici motorizările noului model nipon, deşi voci apropiate companiei sugerează că gama motorizărilor va fi asemănătoare cu cea a generaţiei precedente, cu benzinar aspirat natural de 2.0 litri şi o unitate turbo de 1.5 litri — cel puţin pe piaţa americană. Fireşte, vor exista şi versiuni electrificate.
Informaţii complete urmează să fie dezvăluite în cadrul premierei oficiale, ce va avea loc pe parcursul următoarelor săptămâni, or noua Honda Civic urmează să ajungă pe cele mai importante pieţe în cea de-a doua jumătate a acestui an.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter