Accident grav în intersecţia străzilor Russo şi Dimo, cu 3 maşini implicate. Au fost solicitate câteva ambulanţe

2 Aprilie 2021, 12:43
Denis Godorozea
Un accident rutier deosebit de grav a avut loc în urmă cu aproximativ o oră în sectorul Râşcani al capitalei, în intersecţia străzilor Alecu Russo şi Nicolae Dimo. Un BMW a accidentat violent lateral o Dacia, în urma impactului ambele maşini au fost deteriorate puternic.
Deocamdată nu cunoaştem toate circumstanţele accidentului, dar analizând puterea impactului putem presupune că la mijloc ar fi fost şi viteza excesivă — potrivit martorilor, automobilul marca BMW a intrat cu viteză în intersecţie la culoarea galbenă a semaforului, fiind condus de o şoferiţă.
În urma impactului monovolumul marca Dacia s-a răsturnat, fiind nevoie de ajutorul oamenilor din preajmă pentru a pune pe roţi maşina şi a ajuta pasagerii de la bord, printre care un copil, să părăsească maşina. În accident a mai fost implicat şi un alt sedan BMW Seria 5, de culoare argintie, dar care nu a avut de suferit la fel de mult precum celelalte două maşini.
La faţa locului activează poliţia şi câteva echipaje de ambulanţă. Deocamdată nu se cunoaşte starea de sănătate a persoanelor implicate.
Sursă foto - Facebook.com / Grupul GBM
0
836
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!