Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Accident grav în intersecţia străzilor Russo şi Dimo, cu 3 maşini implicate. Au fost solicitate câteva ambulanţe

2 Aprilie 2021 - 12:43
Denis Godorozea
Un accident rutier deosebit de grav a avut loc în urmă cu aproximativ o oră în sectorul Râşcani al capitalei, în intersecţia străzilor Alecu Russo şi Nicolae Dimo. Un BMW a accidentat violent lateral o Dacia, în urma impactului ambele maşini au fost deteriorate puternic.
Deocamdată nu cunoaştem toate circumstanţele accidentului, dar analizând puterea impactului putem presupune că la mijloc ar fi fost şi viteza excesivă — potrivit martorilor, automobilul marca BMW a intrat cu viteză în intersecţie la culoarea galbenă a semaforului, fiind condus de o şoferiţă.
În urma impactului monovolumul marca Dacia s-a răsturnat, fiind nevoie de ajutorul oamenilor din preajmă pentru a pune pe roţi maşina şi a ajuta pasagerii de la bord, printre care un copil, să părăsească maşina. În accident a mai fost implicat şi un alt sedan BMW Seria 5, de culoare argintie, dar care nu a avut de suferit la fel de mult precum celelalte două maşini.
La faţa locului activează poliţia şi câteva echipaje de ambulanţă. Deocamdată nu se cunoaşte starea de sănătate a persoanelor implicate.
Sursă foto - Facebook.com / Grupul GBM
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter