Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Accident în lanţ cu 3 camioane în Germania, cauzat de o raţă cu boboci

23 Aprilie 2021 - 14:41
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cu totul neobişnuit, cu implicarea a 3 camioane de mare tonaj, s-a produs în Germania, acum 3 zile, în oraşul Gütersloh din nord-vestul ţării.
Poză simbol

Şoferul în vârstă de 50 de ani a unui camion îşi conducea vehiculul pe o stradă ce ducea spre ieşirea din oraş, când a observat o raţă cu boboci, care începuse să traverseze strada. Pentru a le permite acestora să treacă, el a frânat brusc camionul său. Doar că din spate veneau alte camioane, iar frânarea neaşteptată a primului a provocat o reacţie în lanţ.
În spatele primului camion, care a frânat, mergea un altul, condus de un şofer de 61 de ani. Acesta a lovit cu putere primul camion, iar peste o clipă, acest camion a fost lovit la rândul lui de un al treilea, condus de un şofer de 53 de ani. În urma acestei coliziuni, şoferul camionului din mijloc, în vârstă de 61 de ani, a fost grav rănit în cabina sa deformată, fiind nevoie de serviciile de descarcerare pentru a fi scos şi transportat la spital. Ceilalţi doi şoferi au scăpat nevătămaţi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter