Accident neînţeles în Chişinău: maşini lovite la grămadă într-o parcare, dar e neclar care din ele a provocat totul

1 Aprilie 2021, 10:44
Redacţia PiataAuto.md
Un accident absolut de neînţeles s-a produs azi în Chişinău, în parcarea de lângă o staţie peco, situată pe str. Grădina Botanică a capitalei. Trei automobile au fost surprinse fiind avariate, dar scena accidentului e într-atât de haotică, încât e de neînţeles care din cele trei a fost provocat, de fapt, accidentul.
E vorba de un Nissan Qashqai, un Nissan X-Trail şi un Audi Q5. Nissan Qashqai pare parcat regulamentar, dar are toată partea stângă şifonată, probabil de contactul cu Nissan X-Trail. Acesta din urmă, însă, e aproape în totalitate pe gazon, în afara parcării.
Audi Q5 pare a fi parcat neregulamentar şi primele presupuneri ne fac să ne gândim la scenariul în care Audi ar fi accelerat involuntar spre această parcare, în locul unde e el acum ar fi fost parca X-Trail, iar Audi l-ar fi tamponat şi împins.
Doar că partea frontală a Audi e atât de puţin avariată, încât şi această presupunere naşte îndoieli. Sau poate Qashqai e de vină, de fapt, făcându-şi loc şi împingând X-Trail-ul spre marginea parcării?
Vom reveni mai târziu cu clarificări despre acest accident neclar. Până atunci, vă îndemnăm să spuneţi voi ce credeţi, cum s-a întâmplat totul?

UPDATE 11:29: Poliţia a comunicat că şoferiţa de la volanul Audi se face vinovată de tamponarea celor două automobile Nissan, care erau parcate în momentul accidentului.

Sursa foto: Facebook / grupul GBM / Adam Dragos
0
3,226
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!