Asta e Dacia Logan cu cel mai luxos şi pestriţat interior din Moldova

3 Aprilie 2021, 12:25
Redacţia PiataAuto.md
Dacia Logan e un model practic şi gândit pentru lucruri esenţiale, iar acest lucru e valabil şi pentru habitaclul ei. Totuşi, există oameni care nu se mulţumesc cu ambianţa gri, bugetară, a primei generaţii de Logan şi recurg la transformări.
Iar cea mai neverosimilă transformare a avut s-o treacă această Dacia Logan, plasată azi pe site-ul de anunţuri 999 din Moldova. De la exterior e greu să distingi ce lux şi opulenţă se ascunde în habitaclu! Însă e uşor să observi variaţiile cam ciudate de roşu de pe caroserie.
Astfel, scaunele acestei Dacii sunt acoperite cu un soi de tapiserie combinată, ce îmbină pielea maro deschis cu zone centrale ce par a fi un soi de Alcantara de culoare maro închis, cu cusături în romb, ca la cele mai luxoase modele din industria auto. Ba chiar scaunul şoferului a primit şi cotieră! Şi pentru că e un scaun boieresc, cele din faţă au primit şi perne roşii acum, care să susţină zona gâtului!
Acelaşi tip de tapiserie cu romburi şi piele a primit şi bancheta spate. Nici de aici nu lipsesc pernele, dar ele sunt mobile, nu fixate.
Zone cu cusături în romburi au fost inserate şi pe panourile portierelor, tot în două culori, şi tot acolo fundalul principal a devenit roşu!
Mai mult ca atât, coloana de direcţie a fost vopsită în roşu şi aici se pare că însăşi plasticul a fost pulverizat cu această vopsea roşie. Capacul volanului, acolo unde de obicei se ascunde airbag-ul, a fost înlocuit cu un soi de piele de crocodil. Na, acum nu mai scapă airbag-ul de acolo! Pentru că, probabil, nu mai există vreo unul. Apropo şi cotiera pare să fie acoperită cu acelaşi tip de piele de crocodil, sau imitaţie de piele, mai bine zis.
Toată planşa de bord a fost vopsită în roşu, ba chiar şi fundalul cadranelor de bord! Tot roşu, dar un pic mai metalizat şi mai închis a devenit tunelul central din jurul levierului cutiei de viteze. Mai mult ca atât, scaunele par să aibă reglaje electrice de poziţie! Sau au, cel puţin, butoane.
Vânzătorul a indicat un parcurs de doar 25 mii km a maşinii sale, dar asta n-are cum fi o cifră veridică, bineînţeles. Iar preţul cu care acesta îşi vinde mostra de lux şi opulenţă e de 2,300 euro.
Ce zici de strădania acestui proprietar de Dacia şi de cum arată acest Logan în rezultat?
0
59,662
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!