Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW Seria 4 Gran Coupe nu va avea o versiune M nici în noua generaţie. Bavarezii explică motivul

12 Aprilie 2021 - 09:36
Denis Godorozea
BMW nu planifică lansarea unei versiuni de performanţă în cadrul diviziei M pentru noua generaţie Seria 4 Gran Coupe, maşină ce abia urmează să fie prezentată în următoarele luni. Informaţia a fost confirmată de Robert Pilsl, managerul proiectului M3/M4 în cadrul BMW, iar motivul invocat este previzibil, precum şi în cazul generaţiilor precedente. Ei bine, cel puţin bavarezii nu planifică un Gran Coupe M4 cu motor pe benzină.
Chiar dacă nu va avea o versiune de performanţă, Seria 4 Gran Coupe se va menţine în gama constructorului bavarez, or versiunea precedentă a generat vânzări satisfăcătoare pe cele mai multe pieţe unde este prezentă marca britanică. Noua generaţie Gran Coupe va fi prezentată în următoarele luni, iar designul a fost dezvăluit aproape în totalitate de prototipul BMW i4, prezentat acum câteva săptămâni, care va repeta formele versiunii cu motor termic, cu excepţia calandrului înlocuit cu scuturi decorative specifice electromobilelor.
Bavarezii nu vor să admită o concurenţă directă dintre M3 şi un eventual M4 Gran Coupe, motiv invocat şi în perioada carierei generaţiilor precedente ale celor două modele. Ei bine, în ciuda lipsei unui coupe de performanţă cu 4 uşi şi motor termic sub capotă, gama M3/M4 va fi cea mai diversificată de această dată. Pe lângă sedanul M3 şi coupe-ul M4 în diversele lor versiuni, bavarezii vor lansa un break sportiv M3 Touring, iar ulterior gamei se va alătura, totuşi, un Gran Coupe, însă pe baza electromobilului i4, acesta fiind şi primul model de performanţă cu sistem de propulsie electrică.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter