BRABUS a pregătit primul program de tuning pentru noul Mercedes-Benz S-Class

15 Aprilie 2021, 12:51
Denis Godorozea
BRABUS a publicat imagini şi informaţii despre primul program de tuning pregătit pentru noua generaţie Mercedes-Benz S-Class W223. Modificările oferite de maeştrii din Bottrop includ performanţe îmbunătăţite pentru motorizările pe benzină şi motorină, un kit exterior cu exces de agresivitate şi un interior rafinat tapisat în culorile distinctive BRABUS.
Iniţial tunerii se oferă să stoarcă un surplus de putere din unităţile cu 6 cilindri în linie pe benzină şi motorină, respectiv în versiunile S 500 4MATIC şi S 400 d 4MATIC. Cu unitatea de control BRABUS B50 500 PowerXtra benzinarul beneficiază de un surplus de 65 CP şi 70 Nm, fiind capabil să ofere la activ 500 CP şi 590 Nm. Datorită modificărilor, limuzina imensă poate accelera până la 100 km/h în 4.7 secunde.
Limuzina BRABUS D40, creată pe baza versiunii turbodiesel S 400 d 4MATIC dispune de noua unitate de control PowerXtra, ce în acest caz majorează puterea maximă cu 40 CP şi 50 Nm, respectiv până la 370 CP şi 750 Nm. În noua ipostază propulsorul pe motorină este capabil să propulseze maşina de la 0 la 100 km/h în 5.2 secunde, iar viteza maximă este în continuare limitată electronic la 250 km/h, precum şi în cazul benzinarului.
Alte modificări tehnice vizează suspensia pneumatică adaptivă, ce indică o gardă la sol micşorată cu până la 25 mm, în funcţie de regimul de rulare selectat. Toate acestea, fireşte, vin cu o garanţie de 3 ani sau până la 100,000 km de parcurs.
În materie de design exterior BRABUS a pregătit o colecţie exclusivistă de jante de diverse forme şi culori, cu dimensiuni cuprinse între 19 şi 21 ţoli. Dar cei ce-şi doresc un grad mai avansat de personalizare, în caz că au optat iniţial pentru pachetul de tuning de uzină AMG Line, pot solicita un kit aerodinamic exterior original, care include un splitter frontal mai mare, integrat în partea inferioară a barei de protecţie, şi lamele mai pronunţate pentru prizele de aer frontale.
Posteriorul capătă un aspect şi mai agresiv prin difuzorul integrat cu două terminaţii duble pentru sistemul de evacuare. Toate acestea sunt completate de culorile distinctive BRABUS pentru caroserie şi finisajele de culoare neagră. Lista modificărilor va fi, însă, completată.
Pentru interior cei din Bottrop au pregătit un tratament avansat cu fibră de carbon, care înlocuieşte cea mai mare parte de elemente decorative ataşate aici din uzină. Afară de aceasta, BRABUS se oferă să retapiseze habitaclul cu piele fină perforată ce combină nuanţele clasice de negru şi alb, dar cel mai probabil şi aici vor fi disponibile mai multe opţiuni de personalizare.
0
3,125
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!