Bentley se lansează în construcţii: primul bloc rezidenţial va fi construit în Miami, pe malul mării

9 Aprilie 2021, 09:15
Denis Godorozea
Se pare că construcţia locuinţelor exclusive de lux poate deveni curând un mainstream în rândul mărcilor de lux din industria auto, în special celor britanice. După ce Aston Martin a anunţat un parteneriat cu o companie americană pentru construcţia şi vânzarea unor apartamente pe nivelele superioare a unui bloc din New York, Bentley anunţă un proiect şi mai ambiţios, de bloc rezidenţial construit de la zero, pe malul mării.
Britanicii şi-au unit forţele cu Dezer Development pentru construcţia unui bloc locativ în Sunny Isles Beach, Miami, statul american Florida, proiectul fiind elaborat de Sieger Suarez Architects în strânsă cooperare cu Bentley. Deocamdată blocul există doar în format digital, or construcţia va demara abia în 2023 şi va fi finalizată cam prin 2026.
Ca şi automobilele din gamă, Bentley susţine că blocul locativ va corespunde celor mai înalte standarde de locuinţe de lux. O atenţie deosebită va fi acordată maşinilor viitorilor locatari, fireşte, care vor beneficia fiecare de mai multe locuri de parcare pentru propria flotă, dotate cu ascensoare. Tot ca şi în cazul industriei auto, britanicii promit să construiască ansamblul locativ în conformitate cu cele mai înalte standarde ecologice, cu impact minim sau nul asupra mediului. În total blocul va oferi 200 apartamente de lux în cele peste 60 nivele şi toate vor avea acces la peisajele înconjurătoare cu acces la mare.
0
1,346
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!