Călătorie întreruptă pentru un întreg autobuz din Moldova spre Polonia, din cauza unui conaţional cu test pozitiv covid în buzunar

7 Aprilie 2021, 11:57
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia de frontieră din Moldova anunţă despre un caz de iresponsabilitate nemaivăzută. Aceştia au întrerupt călătoria unui întreg autobuz, cu 21 de pasageri la bord, care se deplasat pe ruta Moldova — Polonia, din cauza unui pasager, care avea rezultatul testului Covid pozitiv în buzunarul său.
Poză simbol

Moldoveanul a dat testul la COVID-19 pentru a putea intra ulterior în Polonia. Însă, deoarece se simţea bine şi era convins că e sănătos, când a primit testul nici nu s-a uitat la rezultatele lui, după cum declară acesta. Astfel, pasagerul buclucaş — un chişinăuean în vârstă de 40 de ani — a supus pericolului de infectare toţi ceilalţi pasageri de la bord, precum şi şoferul.
Conform procedurii, pasagerul a fost izolat imediat şi a fost solicitată intervenţia medicilor. Aceştia l-au consultat şi au constatat că acesta suferă de o formă asimptomatică a bolii.

Totuşi, în aceste condiţii, poliţiştii de frontieră au interzis deplasarea celorlalţi pasageri mai departe şi au dispus plasarea în autoizolare de 14 zile a tuturor celor care se aflau la bordul autobuzului.
0
2,166
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!