Designul noului Toyota Land Cruiser a fost deconspirat. Aşa arată versiunea de serie

23 Aprilie 2021, 10:32
Denis Godorozea
Noua generaţie Toyota Land Cruiser s-a lăsat aşteptată de mai mulţi ani, or actualul offroader are peste un deceniu de când a fost lansat pentru prima dată. Dar succesorul pare să fie pe ultima sută de metri până la debutul mondial, iar designul exterior a fost deconspirat în totalitate într-o serie de imagini neoficiale, în care apar prototipurile de pre-serie.
Succesorul offroader-ului legendar nu aduce vreo revoluţie în materie de design, având un aspect familiar în raport cu generaţia actuală. Fascia frontală este dominată de un calandru imens cromat unit într-un corp cu farurile full-LED, cu nou semnături distinctive pentru luminile de zi. Formele generale, însă, prezintă tangenţe cu noua generaţie Cadillac Escalade.
Deocamdată Toyota nu oferă careva informaţii exacte referitor la data debutului oficial. Dar se pare că noul Land Cruiser este gata de premieră în următoarele săptămâni. Voci apropiate companiei sugerează că offroader-ul va fi prezentat în vara acestui an şi va fi disponibil pe majoritatea pieţelor unde este prezent modelul actual până la sfârşitul acestui an. Incertă rămâne a fi gama motorizărilor, dar cel mai probabil japonezii nu vor renunţa la unităţile diesel, urmând să pună la dispoziţia clienţilor unităţi V6 pe benzină şi motorină. Ulterior nu este exclusă apariţia unor versiuni hibride clasice.
0
1,233
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!