Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Francezii sunt nemulţumiţi de noul Afla Romeo Tonale. Lansarea SUV-ului se amână pentru îmbunătăţiri

8 Aprilie 2021 - 16:00
Denis Godorozea
Cel de-al doilea SUV din gama Alfa Romeo, bazat pe conceptul Tonale, prezentat în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva în martie 2019, ar putea întârzia cu aproximativ 6 luni. Reţinerea se datorează îmbunătăţirilor solicitate pe ultima sută de metri înainte de lansare, or noua conducere pare să fie nemulţumită de performanţele prototipurilor de teste.
Alfa Romeo nu a oferit detalii exacte despre termenul de lansare a noului Tonale, deşi crossover-ul compact a fost de mai multe ori surprins pe drumurile publice în timpul testelor cu caroseria camuflată. Voci apropiate companiei sugerau că modelul urma să fie prezentat cel târziu în toamna acestui an, urmând să fie disponibil pe piaţa europeană până la finalul anului. Ei bine, se pare că şi debutul se amână până anul viitor.
Dar ce l-a nemulţumit atât de mult pe noul CEO Alfa Romeo, francezul Jean-Philippe Imparato? Sursele Automotive News precizează că şeful companiei italiene nu a apreciat sistemul de propulsie de tip plug-in hybrid, care nu l-a putut uimi cu eficienţa şi caracteristicile dinamice. Tot potrivit unor informaţii neconfirmate deocamdată, Tonale ar fi preluat platforma şi motorizările modelelor Jeep Compass şi Renegade, ce dispun de sisteme electrificate cu putere totală de până la 240 CP şi au tracţiune integrală în cadrul căreia roţile punţii spate sunt puse în mişcare de un motor electric.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter