În loc de un raid imens, în acest week-end poliţia din Chişinău a început cu multe raiduri mai mici

17 Aprilie 2021, 07:32
Redacţia PiataAuto.md
După ce week-end-ul trecut poliţia din Chişinău a organizat două nopţi la rând raiduri imense în acelaşi loc, pe viaductul Centru-Botanica, implicând zeci de maşini de poliţie şi verificând în primul rând legalitatea aflării în circulaţie după ora 23:00 în condiţiile stării de urgenţă, în acest week-end tactica a fost schimbată, cel puţin pentru seara şi noaptea de ieri spre azi. S-a trecut la multe raiduri mai mici, amplasate în mai multe regiuni ale Chişinăului.
Mai mult ca atât, unele filtre au fost amplasate încă la orele serii, înainte de apusul soarelui, astfel încât la acele ore nu se puteau invoca verificări ale motivelor aflării în trafic, însă se verificau amenzile neplătite, starea şi actele şoferilor, etc. Ulterior, după ora 23:00, s-a trecut şi la verificarea tradiţională a aflării în stradă.
La diverse ore ale serii şi nopţii, au fost raportate filtre pe bd. Gagarin, pe strada Munceşti, precum şi la intersecţia cu sens giratoriu a străzii Alba Iulia cu Ion Creangă şi strada Constituţiei.

Sursa foto: INSP, Facebook / grupul GBM
0
6,792
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!