Încărcarea durează mult? Dar savurează o cafea şi un film! Soluţia propusă de Elon Musk pentru Supercharger

6 Aprilie 2021, 18:02
Denis Godorozea
Deşi staţiile de alimentare rapidă sunt tot mai prezente şi permit electromobilelor să obţină autonomii de peste 100 de kilometri în doar 5 minute de încărcare, pentru o încărcare completă mai este nevoie, totuşi, de o staţionare mai îndelungată la priză, simţitor mai îndelungată în raport cu alimentarea cu combustibil tradiţional la benzinării. Încât nu există încă o soluţie pentru această problemă, prestatorii de servicii de încărcare vin cu diverse soluţii pentru a face timpul petrecut la staţie mai util şi mai plăcut. Mai ingenios printre toţi, din nou, pare a fi Elon Musk.
Curând în Santa Monica, statul american California, va fi inaugurată o nouă staţie de încrăcare Supercharger pentru electromobilele Tesla, însă aceasta va fi una deosebită, inspirată de zonele de agrement pentru automobilişti din anii 1950 în SUA. În cadrul staţiei de încărcare va funcţiona un restaurant cu bucate livrate de angajaţi direct la maşina conectată la priză, astfel încât aceştia să nu aibă nevoie nici măcar să părăsească habitaclul. Restaurantul va putea deservi simultan până la 50 electromobile.

O altă idee gândită de Musk este rezervată pentru o staţie de încărcare pentru 100 electromobile. Însă în acest caz maşinile vor fi încărcate la aer liber, iar pe cealaltă parte a staţiei de încărcare se va regăsi un ecran imens, ce va difuza secvenţe din 100 cele mai bune filme din istoria cinematografiei.
0
986
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!