Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Macheta bolidului Porsche 919 Hybrid, ce a participat la Le Mans, va fi vândută la preţ de Cayenne

15 Aprilie 2021 - 11:41
Denis Godorozea
Macheta legendarului bolid Porsche 919 Hybrid cu care germanii au participat în cadrul curselor de anduranţă de 24 ore de la Le Mans, va fi scoasă în vânzare prin licitaţie de RM Sotheby’s. Macheta repetă în totalitate bolizii participanţi în cursa de anduranţă, dar nu este un vehicul capabil să circule, deci este o piesă de decor pentru fanii mărcii germane. Preţul este, însă, exorbitant.
Potrivit informaţiilor oferite de vânzător, macheta din imagini este una din cele 13 produse de Porsche în 2014 în baza bolizilor 919 Hybrid, ce participau atunci la cursa de anduranţă. Replicile sportivelor de curse au fost utilizate pentru producţia spoturilor publicitare şi repetă în cele mai mici detalii maşinile de curse, însă nu dispun de vreun sistem de propulsie sau alte mecanisme.
O asemenea piesă de colecţie şi-ar găsi locul în garajul unui pasionat înstărit a mărcii Porsche şi a sporturilor cu motor per general, înconjurat de alte bijuterii costisitoare ce au acces pe drumurile publice sau îşi pot etala performanţele pe pista de curse. Toate bune, însă vânzătorul vrea să obţină din vânzarea machetei nemişcate între 80,000 şi 120,000 dolari americani, mult prea scump chiar şi pentru o copie identică a câştigătorului triplu al cursei legendare. În schimbul acestor sume pot fi cumpărate, de exemplu, exemplare noi-nouţe Porsche Cayenne sau chiar Taycan!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter