Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Maybach S-Class menţine motorul V12! Germanii pregătesc mai multe surprize

16 Aprilie 2021 - 12:56
Denis Godorozea
Mercedes-Maybach marchează aniversarea de 100 de ani de la înfiinţarea companiei. Cu această ocazie germanii pregătesc mai multe surprize, printre care o motorizare V12 pentru limuzina S-Class. Concomitent, constructorul german de limuzine de lux confirmă dezvoltarea primului său electromobil, informaţii despre care vor fi dezvăluite în viitorul apropiat.
Noua generaţie Mercedes-Maybach S-Class a debutat la câteva luni distanţă de noul W223. Însă atunci germanii nu au oferit prea multe detalii despre gama de motorizări rezervată pentru noua limuzină, iar în presă au apărut informaţii că constructorul ar putea renunţa definitiv la motoare mari.
Ei bine, acum germanii au infirmat oficial aceste zvonuri, publicând un teaser ce surprinde un S-Class Maybach, cu sigla V12 pe aripa faţă. Nu se cunoaşte dacă aceasta va fi o versiune de serie sau una de producţie limitată, însă acest S-Class va fi dedicat istoriei mărcii germane, aniversării de 100 de ani de la apariţia primului model de lux Maybach W3.
Totodată germanii pregătesc surprize şi pentru fanii mobilităţii electrice, confirmând că primul model electric Mercedes-Maybach este în curs de dezvoltare şi ar putea debuta în viitorul apropiat. Dacă e să ţinem cont de debutul noul EQS, ce a avut loc ieri, am putea anticipa că primul Maybach electric va fi un model derivat din EQS, precum şi în cazul limuzinelor bazate pe S-Class.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter