Noul Ford Bronco va completa liga offroader-elor cu 6 roţi

14 Aprilie 2021, 18:06
Denis Godorozea
Ford Bronco se pregăteşte să se alăture offroader-elor monstruoase cu 3 axe şi 6 roţi. Deocamdată, însă, proiectul nu aparţine oficial celor de la Ford sau vreunui atelier de tuning cu renume, cum este Hennessey Performance, şi există doar în formă de schiţe digitale. Curând, însă, după debutul comercial al lui Bronco cu cadru dur, asemenea proiecte îşi vor face apariţia în interpretările mai multor entuziaşti.
Ei bine, proiectul din imagini, deşi nu aparţine unui atelier cunoscut şi în părţile noastre, a luat naştere din pasiunea pentru offroader-ul clasic american în cadrul Maxlider Brother Customs. Fraţii Maxlider sunt nişte fani înrăiţi ai offroader-ului american, ce de mulţi ani oferă în SUA servicii de tuning şi reabilitare a modelelor clasice Bronco. De curând fraţii au pus mâna şi pe noul Bronco, oferind câteva pachete de modificări pentru aventuri în offroad, dar cel mai ambiţios proiect, cu 6 roţi, abia urmează.
Conform planului, pentru noua versiune cu 3 axe Bronco va avea nevoie de suspensii noi, create de la zero. Modificărilor majore va fi supusă şi transmisia, ce va livra cuplul permanent pe toate cele 6 roţi. Nu se cunoaşte, însă, dacă tunerii vor pregăti şi careva actualizări unităţii de propulsie, dar dacă e să ţinem cont că varianta de serie mizează "doar" pe un V6 pe benzină chiar şi în versiunile de top, americanii vor încerca cel puţin să-i ofere un surplus de putere.
Cei de la Maxlider nu oferă deocamdată prea multe detalii, dar promit să-şi dezvăluie proiectul în câteva săptămâni după debutul comercial al lui Bronco. Livrările vor demara abia din 2022, iar preţul de pornire pentru un asemenea monstru este de cel puţin 399 mii dolari americani.
0
1,794
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!