Offroader cum doar în India poate exista: până la 13 persoane la bord şi doar 90 CP

2 Aprilie 2021, 09:50
Denis Godorozea
Compania Force prezintă noua lor creaţie dedicată special pieţei din India — Trax Cruiser. Noul model vine să răspundă simultan cerinţelor familiştilor, care să poată să-şi transporte întreaga familie în zone mai greu accesibile fără prea mari dificultăţi. Or, în versiunea de top acest Trax Cruiser poate adăposti la bord până la 13 persoane, inclusiv şoferul.
Cei de la bord, însă, nu vor fi răsfăţaţi de un careva nivel decent de confort, nici din punct de vedere al spaţiului oferit la interior — Trax Cruiser are un ampatament de 3,05 metri (pentru 13 persoane!), lungimea maşinii constituind 5,12 metri. În habitaclu şoferul şi până la 5 pasageri pot fi aşezaţi într-o formulă clasică, cu două persoane pe locurile din faţă, din stânga şoferului, pe când alte până la 8 persoane vor călători pe scaunele din compartimentul dedicat deobicei bagajelor, poziţionate longitudinal.
La dispoziţia celor de la bord este pus un singur sistem multimedia cu ecran tactil, asemănător în design şi funcţionalitate cu sistemele de navigaţie de acum un deceniu şi jumătate. Sistemul de climatizare este unul manual şi, cel mai probabil, nu face faţă în zile de temperaturi toride.
Trax Cruiser este oferit cu un singur motor, un turbodiesel de 2.6 litri, cuplat la cutia manuală cu 5 trepte şi sistem de tracţiune integrală permanentă. Motorul dezvoltă doar 90 CP şi 250 Nm, deci nu este capabil de caracteristici dinamice decente, în special "la plin", când greutatea totală va constitui peste 3 tone. În aceste condiţii, Trax Cruiser îşi propune să atragă cumpărători prin capacitatea sa de a transporta până la 13 persoane, dar şi cu preţul accesibil de aproximativ 11 mii euro în varianta de bază.
1
1,021
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!