Patru poliţişti răniţi, unul strivit între două automobile azi noapte la Bălţi, de către un şofer băut

25 Aprilie 2021, 11:17
Redacţia PiataAuto.md
Un caz deosebit de grav s-a produs astă-noapte la Bălţi, în nordul Moldovei, care a dus la rănirea gravă a 4 poliţişti de patrulare.
În jurul orei 01:55, un echipaj de poliţie a oprit un Opel, care se deplasa pe o traiectorie neuniformă pe strada Aerodromului din municipiul Bălţi. În urma testării, s-a dovedit că şoferul, în vârstă de 19 ani, avea o alcoolemie de 0.80 mg/L în aerul expirat. Şoferul a fost înlăturat de la volan, poliţiştii solicitând şi ajutorul unui alt echipaj şi a unui evacuator pentru a transporta maşina la parcarea specială.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii celui de-al doilea echipaj au început documentarea situaţiei, ambele maşini având girofarele pornite cât staţionau, după cum menţionează poliţia. La un moment dat, însă, dinspre strada Ştefan cel Mare a venit cu viteză o Toyota, care şi-a pierdut controlul traiectoriei şi a lovit cu putere cele două maşini de poliţie staţionate, lovind direct şi un poliţist de 28 de ani, iar pe altul, de 31 de ani, strivindu-l între două automobile. Şi ceilalţi doi poliţişti au fost răniţi, la fel ca şi pasagerii din Opel.
Şoferul din Toyota a încercat să spună că pasagera sa, o femeie de 47 de ani, era de fapt la volan, dar poliţiştii au stabilit că anume acesta conducea automobilul, fiind şi el în stare de ebrietate, având 0.77 mg/L în aerul expirat.
În prezent, doi poliţişti sunt internaţi în stare gravă la spitalul din Bălţi, iar alţii doi — în stare de gravitate medie. Poliţia e iniţiat un proces penal şi urmează a pedepsi şoferul care se face vinovat de acest caz grav.
0
3,055
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!