Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Polestar lansează o versiune mai accesibilă pentru sedanul electric 2 cu peste 500 km autonomie

13 Aprilie 2021 - 14:46
Denis Godorozea
Polestar diversifică oferta pentru primul său sedan electric cu două motorizări noi, mai accesibile decât varianta lansată iniţial. Acum, Polestar 2 devine mai atractiv pentru automobiliştii aflaţi în căutarea unui electromobil la preţ mai accesibil şi nu simt nevoia într-o putere maximă de peste 400 CP, totodată, devine disponibilă o interpretare de mijloc cu autonomie de peste 500 km.
Amintim că până acum Polestar 2 a fost disponibil exclusiv cu o singură motorizare, cea cu două motoare electrice în cadrul sistemului de tracţiune integrală, ce oferă la activ 408 CP şi 660 Nm, cu baterie de 78 kWh şi autonomie de 470 km conform standardului WLTP. Cele două motorizări noi pun la dispoziţia şoferului un singur motor electric, ce pune în mişcare roţile punţii faţă.
În funcţie de putere, versiunea cu tracţiune faţă poate avea 224 CP sau 231 CP. Aparent, mai mult decât suficient pentru un sedan electric de dimensiunile lui Polestar 2, în special dacă e să ţinem cont de cuplul maxim de 330 Nm, valabil pentru ambele versiuni, disponibil din primele clipe de acceleraţie.
Cea mai accesibilă versiune Polestar 2 porneşte acum în Germania de la 45,500 euro şi pune la dispoziţia proprietarului o baterie de 64 kWh, cu autonomie de 440 km. Cea mai mare autonomie este oferită de tandemul format din acelaşi motor electric (dar cu 231 CP) şi bateria de 78 kWh, ce promite distanţe maxime de 540 km. În acest caz preţul de pornire constituie aproximativ 48,500 euro, până la aplicarea reducerilor şi subsidiilor posibile oferite de stat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter