Poliţia germană a amendat 80 de oameni care încercau să filmeze un camion accidentat pe o autostradă

20 Aprilie 2021, 17:21
Redacţia PiataAuto.md
Un accident ca multe altele s-a produs ieri pe autostrada A3, în direcţia Nuernberg din Germania. În accident avusese suferit un camion, are fusese grav deteriorat, însă, din fericire, nici un om nu a fost rănit. Dar intervenţia poliţiei, a salvatorilor şi a serviciilor de tractare a fost îngreunată de numărul mare de maşini care încetineau şi chiar opreau în drept cu camionul accidentat, pentru a filma şi face poze cu acesta.
Asta i-a sos din sărite pe poliţiştii germani, care au o atitudine foarte tranşantă faţă de acest fenomen de gură-cască, după cum îi numesc ei. Simplu spus, dacă ai o cameră de bord şi ea a filmat momentul producerii unui accident, asta poate fi de ajutor poliţiei, servind drept dovadă suplimentară de investigaţie, însă dacă opreşti pentru a filma nu accidentul, ci urmările lui, atunci asta e jubilare de nefericirea altuia, pe lângă faptul că îngreunezi intervenţia serviciilor speciale.

Tocmai această atitudine i-a făcut pe poliţişti să organizeze câteva echipaje puţin mai departe de accident, într-un loc sigur, şi să-i oprească pe toţi cei care au filmat scena accidentului. Au adunat un număr record de „gură-cască”, după cum îi numesc chiar poliţiştii, amendând în total 80 persoane, pe toţi cu câte 100 euro. Printre aceştia se numără în mare parte pasageri.

Ce părere ai de această atitudine a poliţiei din Germania? Eşti de acord cu vehemenţa pe care o manifestă aceştia în raport cu cei ce filmează scenele accidentelor deja produse?
0
3,600
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!