Poliţia rusească a arestat maşina unui şofer nedisciplinat ce a acumulat peste 1,500 amenzi

28 Aprilie 2021, 13:38
Denis Godorozea
Un şofer din Rusia a reuşit "performanţa" să stabilească un nou record în rândul automobiliştilor nedisciplinaţi, pentru ce s-a ales cu maşina arestată, un BMW Seria 7 de generaţie curentă, model până la facelift. După accidentul comis de vlogger-ul Edward Bil la Moscova autorităţile au dispus tragerea la răspundere a şoferilor nedisciplinaţi, ce comit multiple încălcări în trafic dar nu achită amenzile.
Însă dacă vlogger-ul a reuşit să acumuleze peste 500 amenzi în trafic pentru doar acele încălcări care au putut fi depistate de camerele de supraveghere şi radare, atunci proprietarul acestui BMW Seria 7 are o listă mult mai mare, cu peste 1,500 amenzi. Suma totală a amenzilor depăşeşte 2 milioane ruble ruseşti, echivalentul a 22,156 euro.

Şoferul a fost identificat şi reţinut pe o stradă din Moscova, maşina sa fiind arestată şi evacuată la parcarea specială. La rândul său, şoferul s-a ales cu încă câteva sancţiuni pentru că a ignorat amenzile anterioare şi nu le-a achitat. De menţionat, că suma de 2 milioane de ruble pe care şoferul de 31 ani o datorează statului nu este un record absolut, or mai devreme poliţiştii ruseşti au identificat un şofer cu amenzi neachitate în sumă de peste 4 milioane ruble, deci peste 40 mii euro!
0
1,508
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!