Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premier B21 Chronograph: piesa de colecţie Bentley la preţ de C-Class, pe care o porţi pe mână

7 Aprilie 2021 - 16:34
Denis Godorozea
Bentley anunţă lansarea colecţiei Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Limited Edition, un ceas exclusiv produs în cooperare cu compania elveţiană Breitling, producătoare de ceasuri exclusive. Britanicii planifică să producă doar 25 ceasuri exclusive, fiecare la preţ de 49,000 euro în Europa, ceea ce înseamnă că noua piesă de colecţie cu emblema Bentley va costa cât un sedan premium german nou-nouţ, fiind purtată pe mână! :)
Ceasul dezvoltat în cooperare cu Bentley are mecanism tourbillon, cum sugerează şi denumirea, designul fiindu-i inspirat de ceasurile de mână Breitling Premier din prima jumătate a secolului trecut. Aceasta este noua roadă a colaborării fructuoase dintre Bentley şi Breitling, ce a luat naştere din 2002, iar de atunci elveţienii produc ceasuri pentru maşinile britanice, integrate în planşa de bord, iar periodic sunt lansate colecţii exclusive de ceasuri de mână.
Afară de emblemele exclusive, preţul exorbitant este dictat de piesele din componenţa acestui ceas de mână, cu carcasă de 42 mm din aur roşu de 18k. Sticla rezistentă se regăseşte şi pe verso, astfel încât poate fi urmărit aproape întreg mecanismul, iar cureaua este realizată din piele de aligator. Planificat pentru o producţie de doar 25 exemplare, cel mai probabil ceasul este destinat în exclusivitate clienţilor celor două companii, care au în garaj cel puţin vreun Bentley, însă comunicatul de presă nu specifică careva limite în acest sens.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter