Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Preţurile la unele staţii peco din Moldova au crescut aseară, apoi au revenit. Au vrut să scumpească din nou carburanţii, dar s-au răzgândit?

17 Aprilie 2021 - 10:21
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie bizară s-a produs aseară la mai multe staţii peco din Moldova, care au afişat preţuri mai mari la panourile lor. Conform acelor preţuri, cea mai mare scumpire ar fi avut-o benzina, care ar fi crescut de la 19.25 lei până la 19.95 lei! Motorina s-ar fi scumpit de la 15.94 lei până la 16.25 lei. Primele poze cu preţurile majorate de la staţii au şi reuşit să apară aseară în mediul online.
Tot aseară, în jurul orelor 17, pe o pagină de Facebook, Replica Media, a apărut şi un pretins act intern de la o companie petrolieră, care ar fi confirmat majorarea planificată de preţ, care urma a fi implementată la ora 19:00. Deci, se pare că unele staţii au reuşit să se conformeze, întrucât imaginile au început a apărea în mediul online în jurul orelor 20.
Totul pentru ca în jurul orelor 21:00-21:30, staţiile cu pricina să revină la preţul iniţial, nemajorat. Se pare că majorările planificare au fost anulate ori amânate, sau că a fost vorba de o eroare internă. Dacă vom obţine o reacţie de la compania petrolieră, vom reveni cu o completare a motivului acestei variaţii bizare de preţ.

Ce părere ai? Cum se explică această situaţie de aseară?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter