Rolls-Royce a înregistrat un record istoric de livrări în primele trei luni din acest an

8 Aprilie 2021, 18:11
Denis Godorozea
Rolls-Royce a dezvăluit rezultatele activităţii companiei pentru primele 3 luni ale acestui an, această fiind cea mai bună perioadă din punct de vedere a vânzărilor în istoria de 116 ani. În total britanicii au livrat aproape 1,400 automobile, ceea ce constituie un record absolut cu o creştere spectaculoasă în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut.
Aşadar, în perioada 1 ianuarie — 31 martie 2021 Rolls-Royce a livrat în lume 1,380 automobile, ceea ce constituie o creştere incredibilă de 62% în raport cu perioada de referinţă a anului trecut, surclasând, astfel, recordul precedent, stabilit în 2019. În continuare, cele mai solicitate modele din gamă sunt limuzina Ghost şi SUV-ul de lux Cullinan, care din momentul lansării a devenit motorul companiei britanice.
Printre pieţele unde s-a bucurat de cea mai mare cerere, Rolls-Royce a remarcat China, SUA şi ţările din Asia Pacific, însă creşteri au fost înregistrate pe toate pieţele unde este prezentă marca. Totodată, oficialii companiei au dezvăluit că numărul comenzilor este în continuă creştere şi pentru perioada următoare a acestui an, deci 2021 poate deveni cel mai fructuos an pentru constructorul britanic.
0
1,525
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!