Ruşii au scos în vânzare două limuzine blindate Aurus, identice cu cea utilizată de Putin

23 Aprilie 2021, 12:58
Denis Godorozea
Dealerii oficiali Aurus din Rusia au scos în vânzare două unităţi Senat L700 Armored, limuzine blindate identice cu cele utilizate de preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin. Acestea ajung să coste, însă, simţitor mai mult decât un Rolls-Royce blindat.
Deocamdată în vânzare au fost plasate două unităţi blindate de top L700, câte una pentru fiecare reprezentanţă oficială din Rusia. În această versiune lungimea limuzinei atinge 6,630 mm, L700 fiind mai lung cu circa un metru în raport cu sedanul standard S600. Împreună cu armura de standard VR10 greutatea unui asemenea automobil constituie peste 6.5 tone.
Standardul VR10 oferă protecţie maximă din ceea cu ce pot fi dotate maşinile omologate pentru drumurile publice. Limuzinele pot face faţă atacurilor cu focuri de armă de divers calibru, inclusiv exploziilor. Pentru a pune în mişcare acest monstru Aurus utilizează sistemul standard de tip hibrid, ce are la bază benzinarul V8 de 4.4 litri de origine Porsche, asistat de un motor electric. Cumulativ sistemul generează 598 CP, iar performanţele motorului sunt gestionate de o cutie automată cu 9 rapoarte de producţie KATE.
Limuzinele scoase în vânzare vin şi cu o listă generoasă cu 74 echipamente opţionale. Printre acestea se numără un sistem audio performant, sisteme multimedia dedicate pentru pasagerii celor două locuri posterioare, sisteme de siguranţă activă şi asistenţă pentru şofer, dar şi un cruise control adaptiv. Preţul, însă, este exorbitant chiar şi în raport cu Rolls-Royce-urile britanice, constituind 106,900,000 milioane ruble ruseşti, ceea ce constituie conform cursului actual circa 1,179,254 euro!
0
1,690
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!