Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Salonul Auto de la Tokyo a fost anulat pentru prima dată în ultimii 67 ani

26 Aprilie 2021 - 16:26
Denis Godorozea
Seria de amânări din cauza pandemiei de coronavirus în lumea auto continuă — noua pradă a pandemiei devine Salonul Auto de la Tokyo, desfăşurarea căruia a fost anulată pentru prima dată în 67 ani. Anunţul a fost făcut de Asociaţia constructorilor auto din Japonia (JAMA), iar presa locală menţionează că la ora actuală nu există careva planuri de a organiza expoziţia la aer liber sau online.
Salonul Auto de la Tokyo se desfăşoară o dată în doi ani în luna octombrie din anii 1950. Pentru anul acesta a fost planificată cea de-a 47-a ediţie a expoziţiei internaţionale, însă acum JAMA a anunţat anularea evenimentului din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus în Japonia, chiar dacă au mai rămas câteva luni până în octombrie. Se pare că autorităţile nipone anticipează un nou val de infectări toamna.
Expoziţia precedentă, cea de-a 46-a ediţie, s-a desfăşurat în 2019, începând cu 24 octombrie. Potrivit JAMA, cea de-a 47-a ediţie nu va fi amânată pentru anul 2022, în locul acesteia urmând să aibă loc evenimentul Tokyo Auto Salon, dedicat tuningului. Respectiv, Salonul Auto va reveni în capitala niponă abia în 2023. Amintim că anul trecut din cauza pandemiei a fost anulat şi Salonul Auto de la Geneva, care nu se va mai desfăşura în viitor în acelaşi format.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter