Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Şi-a bătut joc de Ford-ul poliţienesc şi acum îl vinde: Explorer roz cu V6 sub capotă

8 Aprilie 2021 - 12:39
Denis Godorozea
Precum şi în multe alte ţări, forţele de ordine din SUA preferă să vândă prin licitaţie automobilele din flota de patrulare după ce acestea sunt scoase din exploatare, dar mai rămân funcţionale. Fireşte, girofarurile şi echipamentele speciale sunt detaşate înainte de vânzare, dar unele elemente, precum scuturile de protecţie rămân ataşate pe acele maşini, care ajung să circule pe drumurile publice fără careva restricţii. Pare a fi şi cazul acestui Ford Explorer, doar că acum acesta este scos repetat la licitaţie, de proprietarul care l-a achiziţionat cândva de la poliţie.
Nici nu putem presupune ce a vrut să obţină proprietarul acestui Explorer după ce l-a achiziţionat de la poliţie prin decizia de a vopsi maşina într-o culoare roz aprinsă. Or, maşina asta a beneficiat de un tratament grijuliu în momentul transformării într-un offroader "drăguţ", în noua culoare fiindu-i vopsit până şi scutul frontal, echipat şi cu câteva elemente de iluminare LED adiţionale. Elementele caroseriei din plastic nevopsit par să fi fost reabilitate, că sunt într-o stare impecabilă, mult prea bună pentru un automobil produs în 2013 şi utilizat în misiuni poliţieneşti. Un alt element opţional sunt şi jantele de 20 ţoli. Habitaclul continuă stilul exterior, fiind retapisat complet cu piele şi Alcantara de culoare roz, cu elemente contrastante de culoare neagră şi albă.
Sub capota maşinii s-a situat benzinarul V6 de 3.7 litri, cuplat la o cutie automată. Vânzătorul nu specifică, însă, parcursul indicat de odometru şi starea generală tehnică a maşinii, dar planifică să o vândă cu cel puţin 20,000 dolari americani. De menţionat, că pe lângă informaţii despre substratul tehnic, vânzătorul nu a ataşat şi careva acte oficiale care să confirme istoricul maşinii şi cariera sa în flota forţelor de ordine.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter