Skoda Fabia nu a mai avut aşa interior tehnologizat: cehii publică primele schiţe

29 Aprilie 2021, 15:54
Denis Godorozea
Continuă campania de promovare a noii generaţii Skoda Fabia, compactă ce va marca una dintre cele mai importante premiere din acest an în gama constructorului din Mlada Boleslav. După ce au dezvăluit aproape în întregime designul exterior al noului hatchback, cehii publică o primă schiţă cu habitaclul maşinii, ce se distinge mult de ceea ce a oferit Fabia până acum.
Se pare că Fabia se va conforma tendinţelor actuale ale pieţei, urmând să devină un model orientat spre cumpărători mai tineri, pe care să-i atragă cu un design mai emotiv şi tehnologii de ultimă generaţie. De altfel, Fabia nu a mai avut anterior un habitaclu la fel de tehnologizat, dar totodată cehii vor menţine ergonomia şi confortul de utilizare la acelaşi nivel.
Stilistic planşa de bord a noii Fabia va fi inspirată de cele mai actuale modele din gama Skoda şi Volkswagen Group. Astfel, ecranul sistemului multimedia va fi încorporat într-o tabletă montată pe partea de sus a consolei centrale, mai jos fiind prevăzute gurile de ventilare ale sistemului de climatizare. Pe extremităţi gurile de ventilare au forme diferite de cele centrale, rotunde, iar comenzile sistemului de climatizare sunt repartizate într-un set compact în partea de jos a consolei.
Se pare că nici de această dată în versiunile de top Fabia nu va beneficia de vreun instrumentar de bord digital, Skoda optând în continuare pentru cadrane tradiţionale, dar care vor avea pe centru un ecran mărit al computerului de bord, cu afişaje mai informative, probabil colore.

Premiera noii generaţii Skoda Fabia va avea loc în primele zile ale lunii mai din acest an.
0
1,645
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!