Şoferul care a provocat accidentul de la Bălţi, în care au avut de suferit 4 poliţişti, a fost arestat. Detalii despre starea poliţiştilor

25 Aprilie 2021, 17:33
Redacţia PiataAuto.md
Inspectoratul de Poliţie din Bălţi a venit cu noi informaţii despre cazul revoltător de astă-noapte, când un şofer beat a lovit din plin două maşini de poliţie, în ce acestea staţionau pentru documentarea unui alt şofer beat.
Aşadar, şoferul din Toyota, în vârstă de 35 de ani, a fost plasat în arest preventiv pentru 72 de ore, pe numele său fiind iniţiat un proces penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei de către o persoană care conducea mijlocul de transport în stare de ebrietate. Conform codului penal, această infracţiune, săvârşită de o persoană în stare de ebrietate, care s-a soldat cu vătămarea gravă a unei persoane, e pasibilă de o pedeapsă cu închisoarea de la 4 la 8 ani.
În acelaşi timp, poliţia din Bălţi a menţionat că agentul de patrulare care fusese strivit între două maşini a fost transferat din terapie intensivă în traumatologie, starea sa îmbunătăţindu-se. Ceilalţi poliţişti au o stare mai bună şi, după îngrijiri medicale, au fost externaţi pentru tratament la domiciliu.
Numai pe parcursul nopţii trecute, în Moldova au fost depistaţi 14 şoferi, care conduceau în stare de ebrietate.

• ŞTIREA INIȚIALĂ: Patru poliţişti răniţi, unul strivit între două automobile azi noapte la Bălţi, de către un şofer băut
0
2,149
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!