Toyota prezintă o nouă imagine cu conceptul primului electromobil din seria BZ

12 Aprilie 2021, 16:27
Denis Godorozea
Toyota a publicat prima imagine teaser cu un viitor concept, ce va prefaţa primul electromobil din cadrul noii game BZ (Beyond Zero). În esenţă, însă, este vorba despre un electromobil dezvoltat în parteneriat cu Subaru pe platforma e-TNGA. Mai târziu va fi prezentat un model similar şi cu embleme Subaru.
Premiera conceptului Toyota BZ va avea loc săptămâna viitoare în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Conceptul va prefaţa primul model electric din noua gamă a japonezilor, un SUV de dimensiuni comparabile cu actualul RAV4. În cadrul premierei japonezii vor prezenta noul limbaj stilistic distinctiv al viitoarelor electromobile din seria BZ, or platforma modulară e-TNGA va sta la baza unei familii diversificate de electromobile de diverse dimensiuni.
Cea de-a doua premieră anunţată de concernul japonez pentru expoziţia auto de la Shanghai este varianta actualizată a lui Lexus ES — sedanul de generaţie actuală ajunge la mijlocul carierei sale, urmând să beneficieze de un facelift minor, după cum sugerează chiar japonezii în comunicatul dedicat imaginii teaser, ce surprinde formele modificate ale farurilor. Totodată, ES apare într-un spot publicitar, ce-i surprinde şi partea posterioară, care nu aduce prea multe modificări, decât la nivelul barei de protecţie posterioare. Dacă vor exista careva actualizări mai importante la nivel de substrat tehnic vom afla în momentul premierei.
0
1,561
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!