Tuning exterior inspirat de sportiva RS: Skoda lansează versiunea Sportline pentru Octavia

9 Aprilie 2021, 15:03
Denis Godorozea
Skoda completează oferta europeană pentru liftback-ul şi break-ul Octavia cu o nouă interpretare de top, inspirată de versiunea de performanţă RS, şi lansează unitatea turbo pe benzină de 2.0 litri. Acum, cumpărătorii Octavia îşi vor putea personaliza maşinile cu un kit exterior mai agresiv atunci când nu au nevoie de performanţele maxime oferite de RS. Fireşte, în varianta Sportline Octavia este şi simţitor mai accesibilă în raport cu RS.
Cu pachetul Sportline bifat, Octavia va înlocui suprafeţele cromate exterioare cu unele noi, de culoare neagră. Tot negre sunt şi capacele oglinzilor retrovizoare exterioare. Adiţional, bara frontală are ataşat un splitter compact, iar la posterior este instalat un eleron compact şi o inserţie care să imită difuzorul şi două terminaţii pentru sistemul de evacuare în partea inferioară a barei posterioare. Standard sunt incluse jante originale de 17 inch, iar opţional cumpărătorii pot bifa jante de 18 şi 19 inch.
Lista echipamentelor incluse standard şi habitaclul repetă versiunea Style, planşa de bord fiind ornamentată cu elemente piano black şi insripţii cu denumirea versiunii. Cea mai mare diferenţă aici, probabil, este făcută de scaunele sport cu tetiere integrate. Pe lângă modificările estetice oferite standard pentru Sportline, opţional este disponibilă suspensia adaptivă DCC, cu 15 regimuri de funcţionare pentru amortizoare.
Nivelul de echipare Sportline este disponibil în tandem cu toate motorizările oferite pentru Octavia până acum, unităţi diesel şi pe benzină, dar şi variantele G-Tec cu gaz şi versiunea plug-in hybrid. Nouă este motorizarea de top 2.0 TSI cu 190 CP la activ, care anterior era oferită exclusiv pe modelele RS. Deşi Skoda nu menţionează expres acest lucru, cel mai probabil Octavia cu motor de 2.0 litri are şi suspensie posterioară multi-link în schimbul barei de torsiune.
0
1,364
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!