Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Tuning neobişnuit pentru Prius V: americanii au transformat monovolumul într-un offroader de vânătoare

26 Aprilie 2021 - 18:12
Denis Godorozea
Atelierul de tuning Starwood Customs din oraşul Dallas, statul american Texas, a reuşit să atragă atenţia presei internaţionale printr-un program de tuning lansat pentru monovolumul Toyota Prius V, probabil cel mai neobişnuit program lansat pentru modelul japonez vreodată. Cu un pachet de modificări estetice şi tehnice, tunerii se oferă să transforme monovolumul de familie într-un offroader de vânătoare.
Deocamdată cei de la Starwood Customs nu dezvăluie informaţii tehnice complete despre modificările aplicate, dar cel puţin un exemplar Predator Prius este gata şi poate circula pe drumurile publice. Programul include modificări majore a caroseriei, eliminarea completă a compartimenului dedicat bagajelor, substituit cu un turn de vânătoare, pentru o poziţie mai bună. Tot acolo se regăsesc suporturi şi huse petru arme.
În partea frontală Predator Prius dispune de o bară de protecţie metalică cu troliu integrat, iar pe capotă a fost instalat un fixator dedicat pentru transportarea prăzii. Bagajele şi roata de rezervă pot fi fixate acum pe fixatoarele adiţionale instalate pe acoperiş, ce includ şi câteva faruri adiţionale de tip LED. Modificările sunt completate de jantele noi încălţate în anvelope de offroad şi nuanţa de verde de camuflaj.
Starwood Customs nu menţionează expres care sunt modificările tehnice, dar menţionează elemente modificate de caroserie. Cel mai probabil, unitatea de propulsie formată din benzinarul aspirat natural de 1.8 litri şi motorul electric nu a suferit careva schimbări.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter