Un şofer din Chişinău şi-a găsit maşina puternic avariată şi caută martori, întrucât ancheta poliţiei se mişcă anevoios

6 Aprilie 2021, 18:32
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer din Chişinău a avut parte de un ghinion maxim, atunci când, alaltăieri dimineaţă, şi-a găsit automobilul său, un Renault Megane, puternic avariat, după cum se vede din imaginile de mai jos.
Automobilul a fost parcat pe tot parcursul nopţii în curtea blocului din cartierul Sculeni al capitalei. Proprietarul acestuia, pe nume Sergiu, în acea noapte nu dormea, fiind într-o perioadă de reabilitate după covid, după cum ne-a informat chiar el. Fiind treaz, a auzit la un moment dat o bubuitură puternică din curte. Când a ieşit să vadă ce s-a întâmplat şi-a văzut automobilul tamponat şi împins într-un perete, iar făptaşul, cu un offroader, chinuindu-se câteva secunde să se desprindă de maşina sa în urma impactului, a fugit. Sergiu spune că offroader-ul nu avea plăcuţe de înmatriculare în spate în acel moment, motiv din care nu a putut memora vreun număr.

A sunat imediat la 112 şi a coborât jos la maşină. Aici a constatat că Renault său avea o lovitură atât de puternică în partea spate, a hayon-ului, încât întregul posterior fusese deformat, iar bara de protecţie din faţă era căzută. Mai mult ca atât, în urma accidentului maşina a fost împinsă mai mulţi metri, atingând şi cu partea laterală alte obstacole. Pe lângă Renault, făptaşul a mai avariat şi un mic magazin din aceeaşi curte.
La faţa locului căzuseră câteva piese de la maşina făptaşului, pe un plastic din zona aripii faţă existând şi inscripţia Nissan. Poliţia a venit la faţa locului, iar un echipaj a încercat să dea tururi pe străzile din jur, în speranţa că va găsi maşina făptaşului, însă fără succes. Au revenit pe urmă şi au documentat cazul ca un accident cu autor necunoscut, iar de aici încolo ar fi trebuit să înceapă căutarea autorului.

Doar că ancheta poliţiei se mişcă greu, iar poliţiştii nu dau mari speranţe prin acţiunile lor procesuale. Or, până în acest moment din partea poliţiei n-ar fi fost solicitate imagini video de la magazinele de pe străzile din jur sau de la camerele de trafic. Sergiu a aşteptat 3 zile în aşteptarea unei evoluţii, dar, fără o perspectivă clară, a decis să încerce chiar el să caute făptaşul, oferindu-l pe mâna poliţiei. Tocmai de asta, proprietarul Renault-ului solicită ajutorul oricărei persoane, care ar fi putut vedea momentul accidentului, sau un offroader Nissan avariat fugind de la locul faptei, în sectorul Sculeni al capitalei, în data de 4 aprilie, aproximativ în jurul orei 04:15-04:40.
Cei care dispun de informaţii pot apela serviciul 112 pentru a comunica informaţiile sau pot să-l apeleze pe proprietarul Renault-ului, Sergiu, la numărul de telefon 067570892 (număr de telefon publicat aici cu acordul proprietarului).
0
3,653
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!