Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) A avut nevoie de 10 manevre ca să iasă elementar din parcare, a lovit maşina alăturată şi a plecat

27 Aprilie 2021 - 16:14
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer începător din Chişinău a fost surprins într-o ipostază, care i-a făcut pe martori să se întrebe cum a putut obţine permisul de conducere, conducând atât de neîndemânatic.
Cazul ar fi fost surprins azi, pe strada 31 August 1989 din Chişinău, deşi data imprimată pe imaginile video e cea de ieri. Şoferul unei Toyota Auris, parcată oblic pe marginea drumului, în rând cu multe alte maşini, a vrut să dea înapoi pentru a ieşi din locul său de parcare — o manevră absolut simplă şi elementară — iar şoferul din automobilul cu camera de bord a oprit pentru a-i permite.

Doar că şoferul din Toyota a avut nevoie de 10 manevre, înainte şi înapoi, cu volanul tot întors spre stânga, ca să poate ieşi din parcare. Pe parcursul acestor manevre în video pare că Toyota a atins cel puţin o dată Kia parcată alături. La cea de-a 10-a manevră, însă, Toyota loveşte vizibil Kia în bara de protecţie, zgâriind-o. Dacă până aici unii ar fi putut pune aceste comportament pe seama lipsei de experienţă sau a unui stres, dat fiind că parcarea e în faţa unei instituţii medicale, de aici încolo, faptul că şoferul Toyota a plecat de la locul accidentului, nu mai poate fi justificat.
Acum, dacă proprietarul Kia depune o plângere sau poliţia se autosesizează, şoferul din Toyota riscă o amendă usturătoare pentru părăsirea locului accidentului, alta pentru provocarea accidentului şi chiar suspendarea permisului de conducere.

Vezi întregul moment în imaginile de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter