(VIDEO) Accident extrem de scump dintre un tren şi un camion, încărcat cu Ferrari şi Porsche, în SUA

6 Aprilie 2021, 11:04
Denis Godorozea
Un alt accident dintre un tren şi un camion rămas blocat pe calea ferată a avut loc în SUA săptămâna trecută, dar de această dată în oraşul Houston, statul Texas. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime omeneşti sau traumatisme grave, însă dauna financiară va fi exorbitantă şi nu e prea clar cine va acoperi costurile uriaşe. Asta pentru că pe lângă trenul, camionul şi remorca deteriorate, avariate au mai fost două maşini sportive, încărcate în remorcă.
Potrivit informaţiilor preliminare, şoferul camionului nu a ţinut cont de tipul intersecţiei cu calea ferată, motiv din care remorca nu a putut traversa normal căile şi a rămas blocată. Maşinistul a observat din timp camionul, dar distanţa până la TIR a fost prea scurtă pentru a opri în totalitate trenul. Din fericire, acesta a reuşit să reducă simţitor viteza, astfel încât să avarieze remorca, dar nu să sfâşie intreg camionul.
Impactul a fost suficient de puternic, însă, ca să mişte din loc remorca camionului şi să o deterioreze împreună cu bagajul preţios din interior, şi anume un Porsche 911 Targa şi două Ferrari, 488 Spyder şi SF90 Stradale, iar cea din urmă bijuterie italiană a şi fost cea care a avut de suferit cel mai mult în urma impactului.
0
1,968
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!