(VIDEO) Accident frontal între o Dacia şi un Mercedes la Bălţi

3 Aprilie 2021, 10:01
Redacţia PiataAuto.md
Un accident frontal între o Dacia Logan MCV şi un Mercedes-Benz E-Class W124 s-a produs ieri pe strada Nicolae Testemiţanu din Bălţi, după ce şoferul Daciei a ieşit pe contrasens, cel mai probabil la o depăşire neregulamentară.
Impactul frontal a fost destul de violent, pentru ca cele două maşini să fie puternic avariate. În Dacia Logan MCV s-au declanşat ambele airbag-uri frontale. La Mercedes nu s-a declanşat nici un airbag, însă la acest model, în anumiţi ani de fabricaţie, existau modele care nu erau echipate decât cu un singur airbag sau chiar deloc. În acelaşi timp, parbrizul Mercedesului indică urmele unei lovituri punctuale, cel mai probabil în urma faptului că un pasager fără centură a ajuns să-l spargă cu capul. Acesta a fost preluat de serviciul de ambulanţă.
La faţa locului a venit şi un echipaj de pompieri, dar şi unul de la serviciul de gaze, din cauza faptului că exista riscul unui incendiu a instalaţiei de gaz metan a Daciei Logan MCV, afectate în urma accidentului. Totuşi, în pofida riscului, zona nu a fost securizată, pe alături fiind lăsaţi să treacă până şi copii, nemaivorbind de trafic. Mai jos puteţi vedea un video live filmat de la faţa locului de reporterii Nordnews.md.
0
2,612
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!