(VIDEO) Accident grav cu patru automobile în Chişinău: două ambulanţe, salvatorii şi poliţia au intervenit

19 Aprilie 2021, 16:16
Redacţia PiataAuto.md
Intersecţia de tristă faimă a străzilor Trandafirilor şi Decebal din Chişinău a fost azi scena unui nou accident de circulaţie, de această dată mult mai grav decât cele care se întâmplă aici aproape în fiecare zi, de când municipalitatea a decis ca intrarea de pe străzile secundare pe un bulevard cu 6 benzi de circulaţie să se facă prin cedare de trecere, nu prin semafoare.
În accidentul de azi au fost implicate cel puţin patru vehicule — o Honda CR-V, un microbuz Mercedes-Benz Sprinter de pasageri, o Toyota Corolla şi o Skoda Rapid, ultima fiind cel mai puţin avariată, ea nereuşind să frâneze din urma Toyotei.
Honda a lovit cu putere microbuzul pe lateral, cel mai probabil atunci acesta încerca să traverseze bulevardul spre strada Trandafirilor, microbuzul a ricoşat spre Toyota şi s-a înclinat pe capota acestei în urma celui de-al doilea impact, iar Skoda a lovit Toyota din spate.

A fost nevoie de intervenţia a două echipaje de ambulanţă şi a unui echipaj de salvatori, pentru a repune microbuzul în siguranţă pe roţi. Din informaţiile disponibile la această oră, toţi oamenii sunt în afara oricărui pericol pentru viaţă.
0
838
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!