Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Accident grav cu patru automobile în Chişinău: două ambulanţe, salvatorii şi poliţia au intervenit

19 Aprilie 2021 - 16:16
Redacţia PiataAuto.md
Intersecţia de tristă faimă a străzilor Trandafirilor şi Decebal din Chişinău a fost azi scena unui nou accident de circulaţie, de această dată mult mai grav decât cele care se întâmplă aici aproape în fiecare zi, de când municipalitatea a decis ca intrarea de pe străzile secundare pe un bulevard cu 6 benzi de circulaţie să se facă prin cedare de trecere, nu prin semafoare.
În accidentul de azi au fost implicate cel puţin patru vehicule — o Honda CR-V, un microbuz Mercedes-Benz Sprinter de pasageri, o Toyota Corolla şi o Skoda Rapid, ultima fiind cel mai puţin avariată, ea nereuşind să frâneze din urma Toyotei.
Honda a lovit cu putere microbuzul pe lateral, cel mai probabil atunci acesta încerca să traverseze bulevardul spre strada Trandafirilor, microbuzul a ricoşat spre Toyota şi s-a înclinat pe capota acestei în urma celui de-al doilea impact, iar Skoda a lovit Toyota din spate.

A fost nevoie de intervenţia a două echipaje de ambulanţă şi a unui echipaj de salvatori, pentru a repune microbuzul în siguranţă pe roţi. Din informaţiile disponibile la această oră, toţi oamenii sunt în afara oricărui pericol pentru viaţă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter