(VIDEO) Automobile surpate în gropile astupate după reparaţii superficiale aseară în Chişinău

6 Aprilie 2021, 08:17
Redacţia PiataAuto.md
Ieri seară mai mulţi proprietari de automobile, care au traversat Chişinăul în zona adresei Testemiţanu 3, au avut parte de surprize neplăcute. Maşinile acestora s-au surpat în gropile astupate superficial, care ar fi fost săpate aproximativ o săptămână în urmă pentru lucrări la conducta subterană de gaz.
Primul caz raportat a fost a unui Nissan Micra, una din cele mai uşoare maşini din câte există. Acest automobil a vrut să iasă din curtea complexului locativ de la adresa sus-menţionată, şi atunci când a traversat deja câţiva metri peste groapa astupată cu un soi de prundiş, roţile faţă i s-au cufundat în aceasta şi maşina a rămas blocată. Cei doi bărbaţi, care se aflau la bordul maşinii, au filmat un video, pe care-l includem mai jos.

La doar câteva minute mai târziu, un alt automobil s-a surpat în mod identic, la aceeaşi adresă, în ceea ce pare a fi o groapă săpată la doar câţiva metri distanţă. De această dată a fost vorba de un Volkswagen Sharan. În urma surpării, maşina şi-a avariat şi bara de protecţie.
Şoferii sunt revoltaţi de această situaţie, de calitatea acestor lucrări şi modul în care au fost lăsate, dar şi de pericolul public pe care îl constituie ele pentru circulaţia oamenilor şi automobilelor. Nu este primul asemenea caz, când cei care fac săpături pentru lucrări le astupă de mântuială, iar apoi le lasă săptămâni sau luni la rând, până ajung să toarne asfalt pentru a le astupa final.

În asemenea cazuri, şoferii ar putea să ceară despăgubiri de la cei care au admis asemenea pericole, dar doar după ce documentează cazul cu ajutorul poliţiei, apoi intentează un proces de judecată pentru a obţine constatarea vinei şi plata acestor despăgubiri.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Serghei Paladi
Sursa foto: Facebook / grupul GBM / Catalin Pentelei
0
1,651
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!