Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Competiţie distractivă într-un parc de distracţii pustiu, cu 3 electromobile

22 Aprilie 2021 - 11:53
Ilie Toma
Dacă tot în majoritatea ţărilor europene încă sunt în vigoare tot soiul de restricţii, iar locurile de agrement sunt închise, cei de la Top Gear s-au gândit să folosească teritoriul unui parc de distracţii renumit, pe nume Alton Towers, pentru a organiza o competiţie nostimă între trei electromobile compacte, concepute mai ales pentru străzile oraşelor şi pentru agilitate prin locurile înguste din localităţile europene — MINI Electric, Opel Corsa-e şi Honda e.
Trei maşini de culori diferite, una albă, alta roşie şi alta galbenă, au gonit prin parcul plin de culori, dar pustiu de oameni. Şi pentru că nu era o cursă care să se ia prea în serios, scopul ei n-a fost să definească vreo performanţă în plus a vreo unei maşini, ci mai degrabă să ne arată cum se descurcă acestea în spaţii înguste, ce senzaţii oferă la acceleraţiile de viteze mici şi, fireşte, să ne putem amuza de cei trei prezentatori de fiecare dată când aceşti vor încurca drumul.
Cu alte cuvinte, e mai mult o competiţie distractivă, menită să-ţi aducă 7 minute de destindere. Iar după ce priveşti toată cursa asta electrică, spune-ne în comentarii, pe care dintre cele trei electromobile l-ai alege?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter