(VIDEO) Comportament fără respect faţă de reguli de circulaţie şi faţă de zeci de alţi şoferi al unui microbuz din Chişinău

14 Aprilie 2021, 10:27
Redacţia PiataAuto.md
Săptămânile trecute am vorbit de câteva ori despre maniere revoltătoare de condus ale unor şoferi de autobuze din Chişinău, dar iată că legendarii şoferi de microbuz din Chişinău îşi iau revanşa, iar ieri un şofer a fost surprins cu un comportament total lipsit de respect faţă de regulile elementare de circulaţie, nemaivorbind de lipsa de respect faţă de alţi zeci de participanţi la trafic, care aşteptau regulamentar la acelaşi semafor.
Pe strada Ismail din capitală, la intersecţia cu bd. Dimitrie Cantemir, trei benzi de circulaţie erau relativ pline cu automobile, care aşteptau la culoarea roşie pentru a se deplasa înainte sau la dreapta, aşa cum permit direcţiile de deplasare de pe acele benzi. Cea de-a patra bandă, cea mai din stânga, permite doar deplasarea la stânga, spre o direcţie mai puţin solicitată, iar astfel era practică liberă, mai ales că avea şi culoarea verde a semaforului, în schimbare spre galben şi roşu.
Şoferul de microbuz nu s-a sfiit să depăşească câteva zeci de maşini pe această bandă din stânga, traversând linia stop deja pe galben, apoi de pe banda a 4-a, extremă stânga, a virat dreapta, ignorând şi pietonii, şi direcţiile de deplasare, şi regulile săgeţii verzi pe fundal negru, şi a mers spre dreapta, pe bd. Dimitrie Cantemir.

Vedeţi întregul moment surprins în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Victor Crijanovschi
0
2,153
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!