Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cultură în trafic în Chişinău: a creat situaţie de accident şi tot el a ieşit s-o înveţe pe şoferiţa din spate

24 Aprilie 2021 - 07:21
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie penibilă de trafic a fost surprinsă ieri în Chişinău, care nu poate genera decât repulsie pentru că astfel de „eroi”, în faţa celor pe care ei îi consideră mai slabi, încă există.
Totul s-a întâmplat la intersecţia cu sens giratoriu a străzilor Alecu Russo şi Mircea cel Bătrân, în partea de intrare în această intersecţie dinspre Alecu Russo, o porţiune din care se intră în sensul giratoriu de pe 3 benzi. O Toyota Yaris, condusă de o femeie, era pe banda din mijloc, intenţionând să intre mai departe pe cerc, pentru a ieşi la una din următoarele artere (în această intersecţie dau 5 artere). Un VW Jetta, însă, era pe banda din stânga, iar când maşinile au demarat în intersecţie, Jetta a tăiat colţul Toyotei, virând, paradoxal, spre dreapta, de pe ce mai din stânga bandă!
Situaţia asta e deja una revoltătoare, putându-se finaliza cu un accident, dar, de fapt, ceea ce urmat e partea cu adevărat penibilă. Toyota a frânat la această situaţie, claxonându-l pe cel cu Jetta. Doar că acesta a avut tupeul să oprească brusc maşina sa în intersecţia aglomerată, să iasă din maşină şi să se îndrepte spre Yaris. Nu l-a oprit nici măcar faptul că la volan e o şoferiţă, femeie, şi i-a deschis agresiv uşa. Care trebuia să fie următorul pas? Să-i dea un pumn de mitocan, s-o bată, s-o sperie, s-o intimideze, s-o înjure?
Norocul situaţiei a fost că drept pasager în Yaris era un bărbat, probabil soţul din câte înţelegem, care a ieşit brusc din maşină şi l-a pus la punct pe „eroul” din Jetta. După nişte aparente îmbrânceli, care nu se văd clar în video, cel din Jetta a făcut-o pe cel care ţipă în continuare cu capul întors înapoi în timp ce se depărtează spre maşina sa, a urcat la volan şi a plecat.
După noi, asta e situaţie absolută de condus agresiv, una la mână, pentru care există pedeapsă dură în regulamentul circulaţiei rutiere şi codul contravenţional. Iar un procuror bun sau un avocat bun, ar putea uşor găsi şi componente de huliganism penale din momentul în care acesta i-a deschis doamnei uşa cu intenţia de a o agresa. Dar asta trebuie să decidă organele de drept, care ar trebui să se autosesizeze pe acest caz.

Voi ce părere aveţi de toată situaţia?

Sursa video: Facebook / Motriuc Marin, AutomobilistMD
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter