(VIDEO) Cum ar arăta originalul BMW Seria 8 E31, dacă ar fi fost produs astăzi, în viziunea unui designer

6 Aprilie 2021, 13:44
Denis Godorozea
În momentul apariţiei sale în 1990, BMW Seria 8 E31 a revoluţionat nu doar gama constructorului bavarez, dar şi întreaga industrie auto, cu un design stilat şi inconfundabil, care pare să nu fi îmbătrânit nici astăzi, peste trei decenii de la prima lansare. În 2018 bavarezii au relansat faimoasa Serie 8 în caroseria G15, însă decât numele, coupe-ul pare să nu fi moştenit prea multe de la modelul original din 1990.
Designerul TheSketchMonkey a prezentat o nouă viziune despre cum ar putea arăta originalul E31, dacă ar fi relansat astăzi, dar a încercat să menţină cât mai multe elemente stilistice de la predecesor, inclusiv silueta inconfundabilă de supercar cu 2 portiere. Ei bine, până şi designerul realizează că farurile distinctive ascunse în capotă nu ar mai avea loc pe un automobil contemporan din punct de vedere al siguranţei, însă capota reliefată a Seriei 8 contemporane, în viziunea lui TheSketchMonkey, ar avea un aspect care să amintească de acele faruri, pe când blocurile optice frontale ar fi fost integrate în bara frontală şi ar avea un stil familiar inclusiv şi cu modelele actuale BMW.
Metamorfozele pe care ar avea să le simtă BMW Seria 8 E31 în proces de transformare într-un automobil contemporan sunt surprinse într-un clip video de 12 minute, realizat de youtuber-ul iscusit. Rezultatul final combină perfect elementele de design contemporane cu cele devenite deja clasice. Ce părere ai de un asemenea coupe sportiv cu emblema BMW?
0
3,464
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!